Nashville in Bergen op Zoom
Southern Stars in De Maagd

Legends of the Lost and Found is de titel van een show vol muziek uit het zuiden van de USA en bijpassende dans. Johnny Cash, June Carter, Dolly Parton, Shania Twain, The Dixie Chicks en Garth Brooks worden vertolkt door artiesten uit binnen- en buitenland en de formatie Texas Renegade. De dansers staan onder leiding van Nederlandse wereldkampioenen. De Nashville-sound verplaatst zich naar de foyer tijdens een interactieve afterparty. Op vrijdag 3 mei komt The Southern Stars Theatre Company naar De Maagd in Bergen op Zoom. Er zijn nog plaatsen vrij. Meer info op www.demaagd.nl

 

De show
Romantiek, drama, verloren liefdes en nieuwe romances worden samengebracht in de show van The Southern Stars Theatre Company. Het gevarieerde repertoire bestaat uit welbekende songs van de muzieklegendes van toen en recente hits van de sterren van nu. Optredens worden verzorgd door zanger Jeroen Welsh (bekend van Holland’s Got Talent) en de uit Engeland afkomstige Simon Burridge. Zij worden ondersteund door twee getalenteerde, jonge zangeressen en de formatie Texas Renegade, die behoort tot de top in het Americana/country genre. Een fantastische dansgroep, onder leiding van tweevoudig wereldkampioene Ivonne Verhagen en zevenvoudig wereldkampioen Marlon Ronkes, maakt de voorstelling compleet.  De avond eindigt in een interactieve afterparty waarbij de artiesten ook in de foyer optreden.


Jeroen Welsh
Jeroen Welsh besloot in 1995 zijn rock ’n roll carrière in te ruilen voor de country muziek. Al snel bleek er veel belangstelling voor hem te zijn en stond hij op een aantal grote country evenementen. Niet alleen op een groot podium, maar ook in kleine zalen weet Jeroen van elk optreden een spektakel te maken. Hij heeft namelijk een variërend repertoire waar voor elke Country liefhebber wel wat in zit. In 2009 bereikte hij de halve finale van Holland’s Got Talent.

Meer info over de voorstelling en de kaartverkoop op www.demaagd.nl