Armand en Marco Roelofs bij Puur Gelul in Gebouw-T op 6 april

Puur Gelul; in Den Haag al acht jaar een begrip. Opgericht door rashagenaar Boozy brengt Puur Gelul een avond vol rock ’n roll in woord. Een avond overdonderend vocaal geweld met schrijvers, dichters en comedians die hun meest hilarische, over(h)eerlijke en bizarre verhalen delen met een publiek dat na afloop met lachkrampen in de kaken weer de straat op wordt gestuurd. Op zondag 6 april maakt het verhalen programma voor de derde keer de oversteek naar Bergen op Zoom. Gasten van vanavond: Armand en Marco Roelofs.

Herman George van Loenhout, beter bekend als Armand, is de Nederlandse protestzanger die ook wel 'de Nederlandse Bob Dylan' genoemd wordt. Met zijn single "Ben ik te min" heeft hij 14 weken in de Top 40 gestaan. Armand maakt deel uit van de hippiegeneratie en staat bekend als fervent liefhebber van cannabis. Marco Roelofs is bekend als frontman van de band De Heideroosjes en heeft een eigen theaterprogramma ‘Kaal’. Een veelzijdige creatieve alleskunner, want naast zijn carrières op toneel is hij tevens acteur, journalist, presentator en componist.

Het geheel wordt muzikaal ondersteund door de vintage rock ’n roll van de Small Time Crooks. Tickets voor Puur Gelul zijn onder andere verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl.