Na een jaar van relatieve rust is John Coffey terug! Eerder dit jaar brachten ze hun nieuwe album uit: ‘The Greatest News’ met snoeiharde rocknummers wat door de fans weer goed werd ontvangen.

 

Naar aanleiding van het nieuwe album geeft de band een club tour door Nederland en daarbij komen ze ook langs in Gebouw-T op 12 december.

 

The Greatest News kent een extreme variatie in de nummers wat het erg spannend maakt wanneer je het album de eerste keer luistert. De energie die de mannen hebben tijdens hun live optredens komt goed over in het album, waardoor men het gevoel hebt dat in een festival tent staan die op zijn kop wordt gezet. De keiharde klanken en schreeuwerige ondertoon maken het album helemaal compleet.

 

Gebouw-T is een van de poppodia in Nederland waar John Coffey komt optreden naar aanleiding van The Greatest News en daar wordt enthousiast op gereageerd. Het belooft een geweldige avond te worden, want de mannen staan bekend om hun passie op het podium. Verder vindt er deze avond het T-Gesprek plaats, wat betekent dat er voorafgaand aan het concert een exclusief gesprek is met de artiest voor een select aantal bezoekers. Er zijn hiervoor nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door Geboouw-T een mail te sturen met het tickettransactienummer. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v T-Gesprek John Coffey.

 

 

Tickets kosten €15,50,- en zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T en de website van Ticketmaster. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl