Valk Reclame verzorgt reclame van A tot Z van ontwerp tot uitvoering.  U moet dan denken aan drukwerk,belettering(voertuig,pand enz.)ontwerpen huisstijl,reclameborden,vlaggen(masten),stickers,relatiegeschenken en textiel.

Van Loon Administratie is hét administratiekantoor voor het verwerken van uw salarisadministratie en personeelsadministratie. Al meer dan 20 jaar verzorgen wij op professionele wijze uw salarisadministraties. Voor een slagvaardig, deskundig en vakbekwaam administratiekantoor kiest u voor Van Loon Administratie

Visgilde Oosterschelde, de Visspecialist van Bergen op Zoom en Omstreken.

Wij zijn als zelfstandige onderneming aangesloten bij franchise formule van het Visgilde. Jezelf een “Visgilde” mogen noemen betekend dat je staat voor kwaliteit op gebied van vis, kennis over vis en dat je service en hygiëne hoog in het vaandel hebt staan. Dit lidmaatschap is niet te koop je moet voldoen aan een reeks van eisen en normen welke het Visgilde heeft vastgelegd in haar Visgilde Formule handboek. Wij Nederlanders houden van acties en aanbiedingen. Door de samenwerking hebben we dan ook een mooie aanbieding of actie.

De VVD Bergen op Zoom is er voor iedereen die iets van zijn of haar leven wil maken.
Dicht bij jou: in straat, wijk en buurt. In de stad en de dorpen. Het lokale belang staat bij ons voorop!