Juni 2013 vond de presentatie van mijn eerste boek plaats: 'De Oversteek'. Het was het begin van een leuke reis.

 

Sindsdien is er al veel gebeurd. Mijn debuutroman kreeg goede kritieken zoals  die van Cubra:  deze recensie: http://www.cubra.nl/specialebijdragen/BrabantCultureel/BC_BL_201312/BC_BL_201312_Boll_Franken 

Mooi was dat mijn mentor en inmiddels vriend Albert Hagenaars het eerste exemplaar aan mij uitreikte.

Ook van de lezers kreeg ik mooie reacties. Ondertussen heb ik afgelopen jaar de presentatie gehouden van mijn eerste gedichtenbundel: 'Scherm, mijn venster', een titel aan mij aangereikt door Bert Bevers. Niets minder dan Theater De Maagd was het toneel voor deze presentatie en ik was behoorlijk trots. Het heeft mijn enthousiasme alleen maar aangewakkerd. Deze site en vooral deze pagina 'Sonn in Beeld' geeft mij de kans om mijn persoonlijke ervaringen met jullie te delen. 

Sindsdien ben ik ook gaan meedoen met allerlei literaire uitdagingen. Zo zijn twee gedichten van mij opgenomen opgenomen in de bundel die ten goede van de Roparun werd uitgegeven. Tevens kreeg ik te horen dat een gedicht van mijn hand werd opgenomen in de internationale bundel 'Balpen, Bic en Stylo' 215 als één van de winnaars (niet de eerste) van schrijfwedstrijd 'Poemtata 2015'' . Het Vlaams / Nederlandse culturele - literaire tijdschrift 'Schoon Schip' nam mijn gedicht 'De Reis' op in haar zomer editie. Vervolgens zit ik nu te wachten op een exemplaar van 'Rotterdam Dicht' waar ik als één van de deelnemers van dezelfde schrijfwedstrijd mijn gedicht 'De Haven' mag zien.  Zo heb ik mij voor meer wedstrijden aangemeld met een bijdrage.

Vandaag vernam ik dat mijn inzending 'Gevaarlijke Zee' als één van de vijf hoog genoteerde verhalen is opgenomen op de site van www.woordenstroom.org voor de 4e wedstrijd van 2015. 'Gevaarlijke Zee' is een stuk dat uit mijn tweede roman komt. Het is eigenlijk deel II van 'De Oversteek' waar ik momenteel hard aan werk. Ik ben momenteel over de helft schat ik, dus al wie wacht op het vervolg van mijn eerste boek, alstublieft nog even geduld.

En zo gaan we maar verder. Schrijven is echt een heel belangrijk deel van mijn leven geworden. Het smaakt naar meer en ik word er steeds actiever mee. Ik hoop dat jullie ook van mijn 'zielenspinsels' kunnen genieten.