Rick, dochter Marloes en zoon Paul Lelieveld presenteren als 'Lilyfield' hun eerste CD 'Oopsy Daisy'. Ruim anderhalf jaar geleden bedachten vader Rick, dochter Marloes en zoon Paul Lelieveld dat zij samen wel een muziekCD wilden maken. Vreemd genoeg was de aanleiding hiervoor het plotseling overlijden van schoonvader en opa Lauran van Loon op een leeftijd van slechts 62 jaar.

Tijdens de uitvaart wilde Marloes het nummer One Word van Anouk zingen onder begeleiding van neef Mark op gitaar. Rick bedacht dat zijn contrabas, die al een aantal jaren in een hoek stof stond te happen, hierbij wel een aanvulling kon zijn. En zo geschiede.

Met slechts zang, drums en bas is het lastig een boeiende CD te maken. Dus werden, met name uit de vrienden- en kennissenkring, diverse muzikanten aangetrokken. Gitaristen, blazers, strijkers en een pianist vormden samen met de lelieveldjes een flinke club waarmee enthousiast aan de slag werd gegaan. Het bleek echter een lastige taak om al die mensen regelmatig bij elkaar te krijgen om te repeteren. Als gevolg hiervan besloten Marloes, Paul en Rick de stekker uit hun muziekproject te trekken.

Kort hierna ontvingen zij een mailtje van de eigenaar van de opnamestudio, tevens pianist/toetsenist, Ronnie van Overveld. Deze stelde voor om met slechts één gitarist een doorstart te maken, waarbij hijzelf op toetsen de nodige aanvullende partijen zou opnemen. Dit zou qua repeteren beter te plannen zijn. Gitarist Rudy Mollet werd bereid gevonden om het gestrande schip weer vlot te trekken en er kon weer met regelmaat geoefend worden. Na verloop van tijd werd ook trompettist Roel van der Zande, een 18-jarig talent en binnenkort conservatoriumstudent, uitgenodigd om weer terug aan te schuiven. Ronnie’s aandeel werd ook al snel meer dan “een beetje opvullen” en met Marloes haar jeugdvriendin Jamey van Veldhoven als achtergrondzangeres was het clubje een echte band geworden.

De opnames van de Engelstalige popliedjes zijn inmiddels achter de rug en de masterCD ligt nu bij de perserij. Met trots wil “Lilyfield” dan ook haar kindje met de naam “Oopsy daisy” (potjandorie) aan de rest van de wereld presenteren. Dat doen zij tijdens een eenmalig optreden op:

Zondagmiddag 29 augustus 2010 om 15.30 uur in Café ’t Slik, Steenbergsestraat 40, Bergen op Zoom

De bandleden van Lilyfield nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.
De entree is gratis, het bier niet en natuurlijk hopen wij dat u na afloop onze CD aan wilt schaffen voor de schappelijke prijs van € 10,-.