‘Bedrijf van alle Brabanders’.  “Hoe landelijk we ook werken, we voelen ons een echt Brabants bedrijf.

Het is niet voor niks dat onze producties vaak in Brabant in première gaan. Theater maken is mensenwerk. V & V doet dat op een Brabantse manier, met Brabantse medewerkers. Daar hebben wij een groot deel van ons succes aan te danken.”

Albert Verlinde is (behalve televisiepresentator) samen met Roel Vente directeur van productiebedrijf V & V Entertainment in ‘s-Hertogenbosch. De laatste jaren scoorde het bedrijf onder meer met feel good musicals als ‘Grease’, ‘Fame’, ‘Footloose’ en ‘Hairspay’. Het bedrijf ademt in alles een Brabantse sfeer. “We hebben er ons handelsmerk van gemaakt. Vaak krijgen we te horen dat we zo laagdrempelig zijn. Zo gemakkelijk benaderbaar. Je ziet het overal terug: hoe we met onze fans omgaan, hoe we onderhandelen met de theaters, de manier waarop we dagelijks werken.”

Glas heffen. V & V werkt samen met veel Brabantse bedrijven. “Dat doen we op een ‘Brabants kritische’ manier”, zoals Verlinde dat noemt. “Je gaat voor kwaliteit zonder er teveel voor te betalen. Tegelijkertijd gun je de ander ook succes. Samen zijn we trots op het werk dat we met elkaar doen. Samen verantwoordelijk, samen een glas heffen als het goed gaat.”

Brabantse bedrijven: ondernemen met passie en plezier 

V & V Entertainment in Den Bosch is een typisch voorbeeld van een bedrijf dat opvalt door zijn ‘Brabantse’ aanpak. Brabantse bedrijven werken namelijk anders dan bedrijven in de rest van Nederland. De Brabantse aanpak is een mengeling van hard werken, gemoedelijkheid en voorop willen lopen. Niet op eigen houtje, maar in samenwerking met andere bedrijven. Alle Brabantse bedrijven bij elkaar vertellen het verhaal van die typische kracht van Brabant. Voor dat succesverhaal is nu een speciaal merk gemaakt: ‘Dan denk je aan Brabant’ (zie logo).

Wilt u meer weten over het initiatief ‘Dan denk je aan Brabant’ kijk dan op www.dandenkjeaanbrabant.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.