Start voorrondes The Voice 2010 / 2011. Voor de zevende achtereenvolgende keer gaat The Voice Bergen op Zoom van start.

The Voice is een zangwedstrijd georganiseerd door CKB De Maagd. Iedereen vanaf 15 jaar die het leuk vindt om te zingen mag meedoen. Ook duo’s, trio’s enz. mogen zich aanmelden. Voor wie nog nooit op een podium heeft gestaan, is dit dé kans. Maar ook de al wat gevorderde zangers en zangeressen zijn van harte welkom om hun talenten te meten met anderen, en misschien wel opgemerkt te worden door talentenscouts. Juryleden zijn de programmeur van De Maagd en muziekdocenten verbonden aan CKB De Maagd.  

Aanmelden

Aanmelden kan tot 17 november. Via de website www.ckbdemaagd.nl/thevoice is het inschrijfformulier te downloaden. Ook is het inschrijfformulier af te halen bij de CKB-Infobalie in Bergen op Zoom of CvK Roosendaal.

Voorrondes

De voorrondes vinden plaats in Bergen op Zoom op 24 november in wijkcentrum De Korenaere, 25 november in wijkcentrum ’t Fort, 2 december in wijkcentrum De Wittenhorst (Halsteren) en bij CvK Roosendaal op 3 december. Aanvang van de avonden is 19:30, entree is gratis en publiek is van harte welkom. De presentatie van de voorronde ligt in handen van CKB De Maagd cursisten.

Halve finale / Finale
Ongeveer 16 deelnemers gaan door naar de halve finale, 18 december in de CKB-Theaterzaal. De kandidaten zullen strijden om een van de 10 plaatsen voor de finale. De finale vindt op 30 januari in De Maagd. De Docs-band (bestaat uit muziekdocenten) van CKB De Maagd begeleidt de kandidaten live op het Maagd-podium. De winnaar gaat naar huis met een geld bedrag van 250,00 euro, gratis PR en een extra optreden. Niet alleen de jury bepaalt wie een prijs mag ontvangen, het publiek mag stemmen voor de publieksprijs.