Leden van Flat Out hebben regelmatig samen met Stan Verbraeke ( de zanger van 666) een project, echter deze keer is gekozen voor een "Old School TOTO Tribute".

Normaal zijn ze met twee repetities klaar voor een optreden, de band bestaat immers uit rasmuzikanten. Echter deze keer hebben ze het zich met Toto zo moeilijk gemaakt dat twee repetities niet voldoende is  en de band met een extra toetsenist is uitgebreidt. Zelfs twee nummers zijn zo ingenieus in elkaar gestoken dat ook zij zich er niet aan durven wagen. Veel Toto hits zullen de revue passeren. De band bestaat uit; Khadija Tribu zangeres, Maxim Slok solo gitaar, Sander Tournier toetsen, en Herman Bierhuizen drums, allen van Flat Out, verder reeds genoemd Stan Verbraeke, de zanger van 666, met extra benaderde studio muzikanten Ed de Jong basgitaar en extra toetsenman Mike Foendoe.

Dit zevental, zal eenieder gaan plezieren en verrassen zondag 28 - 11  aanstaande vanaf 16.00 uur in cafe 't Slik, Steenbergsestraat 40 in Bergen op Zoom, de toegang is geheel gratis.