Bergen op Zoom:Is Nederland de talentenshows beu  ????  X factor, popstars, the Voice Is het niet een beetje teveel van het goede?

Nou nee hoor, volgens de Pappegatters is er nog wel ruimte voor een extra productie en wel in de vorm  van  Berrege@telent . Dit talentenspektakel is een geheel nieuwe formule waarbij de zinderende finale plaats zal gaan vinden op 13 Februari 2011 . De club van de Pappegatters is van mening dat er in Berrege nog veel verborgen telent rondloopt en dat hoeft niet eens per definitie een zangtelent te zijn !! Middels internet hebben al honderden mensen zich aangemeld om geselecteerd te worden voor de voorrondes die met rasse schreden naderen. Om ook nog een kans te maken om bij de 11 finalisten te eindigen kunt u zich nog tot uiterlijk 31 januari middels een mailtje aanmelden bij   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag daarbij aangeven wat u talent is en hoeveel podiumruimte u daarbij nodig heeft daar de voorrondes plaats zullen vinden in stadsschouwburg de Maagd en andere grote producties daar alvast rekening mee kunnen houden. Dus beheerst u een vaardigheid die niet iedereen gegeven is in de breedste zin van het woord meld u zich dan spoedig aan ! Wie weet ligt er wel een mooie nieuwe carriere voor u in het verschiet ! Hou deze Bergse digitale krant in de gaten voor verdere berichtgeving omtrent “Berrege@talent “ !