Kriebel Krabbe Krulle presenteert speciaal voor de krabbekes: Dèèr mot op gezonge worre.

De boer en boerin van de Stoelemat krijgen van de Prins een heel speciaal verzoek. Ze mogen een feest organiseren voor de krabbekes van het Krabbegat omdat de vastenavend 6 x 11 jaar bestaat. De boer en boerin kunnen alle hulp gebruiken en vragen Wana om ook een handje toe te steken. Nu wil het geval dat Wana net begonnen is met het opleiden van een leerling Noets. Hij wil heel graag helpen, maar toveren kan hij nog niet zo goed. En dan gaat het mis. In plaats van een mooie zangstem voor de boer, tovert hij de stem van de boerin kwijt. Hoe moet het nu verder. Hoe kan de boerin nu zingen en hoe moet het nu met het feestje. De zoektocht naar de stem begint. Onderweg worden ze geholpen door niemand minder dan de Peperbus. Hij brengt hen op het spoor van misschien wel de meest onbekende maar muzikaalste figuur van heel het Krabbegat.

Benieuwd hoe de boerin haar stem kwijt raakt, wie die mysterieuze figuur is, en of het feest nog wel doorgaat? Kom dan allemaal kijken op zondag 13, zondag 20 en zondag 27 februari vanaf 16:11 uur op het grote podium van de Stoelemat (natuurlijk gratis toegang vanaf 15:00 uur). (meer weten, kijk dan ook op kriebelkrabbekrulle.hyves.nl 220

Iedereen met kleine kinderen weet hoe moeilijk het is om de kleintjes bezig te houden. Hoe moeilijk het is om ze de nodige ruimte te geven zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets met het nageslacht gebeurt of dat je ze kwijt raakt. Een ouderwets bal waar de kinderen op een ludieke manier bezig gehouden worden, en waar ze bovendien alle ruimte hebben om hun eigen gang te gaan. Een middagje (of 3) Kriebel Krabbel Krulle dus!