Donderdag 1 oktober organiseert Samen in de Regio in samenwerking met het Vrijwilligers Informatiepunt een interessante avond voor iedereen die graag vrijwillige ondersteuning wil bieden.


Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet u nog niet precies wat u wilt doen? Geen probleem, Bedrijven en maatschappelijke organisaties presenteren er zich en u heeft alle kans om met hen in gesprek te gaan.

Als vrijwilliger maakt u het verschil
Dankzij vrijwilligerswerk is het mogelijk allerlei voorzieningen in stand te houden. Vrijwilligers worden steeds belangrijker voor organisaties en krijgen daarmee een groter aandeel in de kwaliteit van de arbeid. De vrijwilliger van tegenwoordig is van meerdere markten thuis. Het uitgangspunt voor de vrijwilligers van nu en van de toekomst is ‘plezier hebben in’, en ‘waardering hebben voor’. Daarnaast geeft vrijwilligerswerk u de kans om uzelf te ontplooien, ervaring op te doen of u in te zetten voor iets wat u echt belangrijk vindt. Bovendien is het een goede toevoeging voor het CV.

 

Pakt u ook uw kans?
Wilt u zich graag inzetten als vrijwilliger? Dan bent u van harte welkom op de Vrijwilligersmarkt, de avond begint om 18.30 uur en eindigt om 20.00 uur. Speciaal voor dit evenement stelt Het Groot Arsenaal, gelegen aan de Rijtuigweg te Bergen op Zoom haar locatie beschikbaar. Vergeet niet om uw CV mee te nemen!