Een first class ticket naar concrete voorstellen en mooie samenwerkingen, dat was de DialOOOgtafel van donderdag 30 juni.

 

Bij ontmoetingscentrum De Wittenhorst te Halsteren vond de bijeenkomst voor de overheid, het onderwijs en ondernemers plaats. Maar liefst 30 matches werden die dag gesloten.

Wethouder Yvonne Kammeijer opende de DialOOOgtafel klokslag tien uur. Vervolgens werd er gestart met een kort plenair programma waarbij docent Frank Hagenaars het woord overnam. Hij vertelde over het belang van toekomstschetsen en de invloed van het bedrijfsleven. Na het interview presenteerden leerlingen van RGS ’t Rijks hun CV van de toekomst.

Om half elf was het tijd voor de dialoogrondes waarbij de aanwezigen de gelegenheid kregen te pitchen en kennis te maken met elkaar en met elkaars initiatieven. De bijeenkomst werd afgesloten met een laatste ronde inclusief lunch, waar concrete plannen werden vastgelegd.

All inclusieve programma

 

Alle ingrediënten voor bijzondere samenwerkingen waren aanwezig, de lunch werd aangeboden door Bakker Groffen en Bakhuys Brood & Banket. Ook bij de koffie werden de genodigden getrakteerd op diverse lekkernijen, beschikbaar gesteld door de SDW. Dankzij Gijs Proost is het evenement op beeld vast gelegd waardoor iedereen kan nagenieten van een blijvende herinnering.  SVW ontmoetingscentrum de Wittenhorst bood haar locatie aan inclusief materialen.