DOSKO kampioen, Rat Bike day bij Die Twee, en koren op het Beursplein. en dat alles onder een stralende zon.

Zaterdagmiddag konken de klanken van koren al vroeg op 't Beursplein. 'Smart in 't Bergse Hart' werd het evenement gedoopt. En de organisatie was nu al plannen voor een volgende editie aan het maken. Die organisatie lag bij Van Lieverlee, en had de medewerking van de volgende koren: "Oor ons Us" uit Tholen--"De Fluweeltjes"-- "De Valkuiltjes" en "VanLieverlee " alle uit Bergen op Zoom. Het was geweldig weer en dus met de klanken van de koren erbij was het geen verrassing dat het pleintje vol zat.
De dag er op waren ze bij Café Die Twee al weer vroeg in touw. Het was Rat Bike Day en dat betekende weer genieten van uitzinnig uitgedoste motors, lekkere rockbands die voor live muziek zorgden, en een hoop motorliefhebbers die de sfeer kwamen opsnuiven en onder het genot van een pilsje van mooie moters en de lekker muziek kwamen genieten. Die Twee had de mazzel van een lekker zonnetje die de gehele dag bleef schijnen. Het was weer een dag in het rijtje van bijzondere ervaringen daar op de hoek bij dat motorcafé.
De dag van de Waarheid was het wel. Er waren ongeveer 600 bezoekers die een bijzonder nerveuze en eigenlijke slechte wedstrijd zagen. DOSKO kon kampioen worden als ze zouden winnen. Dat gold ook voor de tegenstander BSC. Het werd dus een wedstrijd met veel fouten, een wedstrijd waar techniek het verloor van het soms harde spel van de tegenstander. Maar strijd was er genoeg, en dat leverde DOSKO een ruststand van 2 - 0 op. De tweede helft was BSC de bovenliggende partij, zonder echt ook heel gevaarlijk te worden. En zo sleepte de wedstrijd zich voort. BSC kon geen echte vuist maken en DOSKO loerde op de ene gevaarlijke counter. Dat leverde haast nog de 3 - 0 op, maar terwijl half DOSKO op de grond lag om het kampioenschap te vieren, floot de scheidsrechter onverklaarbaar af voor een late buitenspel signalering. BSC nam vlug de vrije trap en terwijl half het team van de thuisploeg nog dacht dat het binnen was, toog BSC ten aanval. Zwaar in blessuretijd, terwijl de klok al lang en breed de 90 minuten was gepasseerd, en de scheids nog steeds weigerde af te fluiten, kwam de tegentreffer van BSC. Werd het dan toch nog gevaarlijk kon je iedereen luid horen verzuchten. Gelukkig klonk even later het eindsignaal. Het sportpark ontplofte opgelucht: DOSKO is kampioen!!