Op zondag 20 november 2016 zal er in Stayokay aan de Boslustweg 1 te Bergen op Zoom een groot en bijzonder Sinterklaas feest plaatsvinden.

 

Dit Sinterklaas feest zal helemaal in het teken staan van CliniClowns Nederland.

Tijdens het feest zullen Hans Kwist en Inga Manders, een boekje presenteren met de naam “Lekker Spannend”. Het is een spannend verhaal over twee kinderen, het stoere meisje Sjaantje en haar oudere broer Sjaakie die opgroeien in een arbeiderswijk. Ze halen daar veel kattenkwaad uit. Ze beleven allerlei avonturen met o.a. de boze wijkagent Taaie. Een heerlijk boekje voor de wat oudere kinderen om zelf te lezen maar ook erg geschikt om uit voor te lezen voor de wat jongere kinderen.

Er is een diversiteit aan entertainment. Zo is er een grimeur voor de kinderen. Ook zullen er verschillende optredens worden verzorgd door een goochelpiet en diverse leerlingen van een dansschool.

De zaal gaat open om 14.30 uur. Sinterklaas zal samen met zijn Pieten en Pietenband om 15.00 uur arriveren. De toegang voor dit Grote Sinterklaas feest is gratis.

Het boekje “Lekker Spannend “ zal deze middag te koop zijn. Ook zijn er voor de kleinste kinderen leuke knuffels te koop. Het zijn ideale cadeautjes voor pakjesavond en alle opbrengsten van deze middag zijn t.b.v. CliniClowns Nederland.

Voor meer informatie over dit feest kunt u terecht bij de Stichting Bergse Pepernoten Brigade op www.pepernoten.com of telefoonnummer 06-55581324.