Ondernemers uit Bergen op Zoom hebben tot uiterlijk 12 juli de tijd om zichzelf of collega-ondernemers aan te melden voor de MVO-prijs Bergen op Zoom 2011.

De MVO-prijs Bergen op Zoom beloont ondernemers die een voortrekkersrol pakken in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Door in te schrijven voor deze prijs laten de bedrijven in Bergen op Zoom zien wat zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Daarmee zijn zij een voorbeeld voor andere ondernemers. Op www.mvoprijs.nl staat alle informatie hoe ondernemers mee kunnen dingen naar deze MVO-prijs. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 6 oktober 2011.

De winnaar van de MVO-prijs Bergen op Zoom 2011 wint naast de MVO Award een uitgebreide reportage in een magazine, landelijke en regionale publiciteit en daarnaast mag het bedrijf zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Bergen op Zoom noemen. De MVO-prijs Bergen op Zoom is een initiatief van de gemeente Bergen op Zoom en COS Brabant.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij MVO stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op het klimaat, de samenleving en het milieu. COS Brabant en de gemeente Bergen op Zoom willen ondernemingen stimuleren in Bergen op Zoom die bezig zijn met MVO. Daarom hebben zij in 2011 de MVO-prijs in het leven geroepen. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen mee dingen naar de prijs.