Anne Blom is trots op haar winkel: LIEFlifestyle te Bergen op Zoom.

Wat begon als klein babywinkeltje te Giessenburg, in 2005, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van wel 16 winkels in Nederland en één in België. Ook Bergen op Zoom kent een LIEFlifestyle winkel. Deze wordt gerund door Anne Blom. Hoog tijd voor een nadere kennismaking.

De sfeer is uiterst uitnodigend en gezellig. Zodra je één voet over de drempel zet voel je je thuis en wil je alle ditjes en datjes bekijken en voelen. Ik begrijp nu heel goed waarom kleine kids al de winkel inrennen terwijl de moeder misschien helemaal niet van plan was binnen te komen. De mensen die er werken komen al even uitnodigend en gezellig over. Anne Blom is trots op haar team. Ze straalt als ze praat over de band die ze hebben, en hetzelfde streven om de klant zo goed mogelijk te helpen, en de onderlinge gezelligheid. Anne komt van oorsprong uit Zwijndrecht, maar ze kende geen enkele twijfel toen ze de kans kreeg de winkel in het Bergse de hare te noemen. “Het is een mooie stad en die Bourgondische gemoedelijkheid en gezelligheid trekt mij wel”. LIEF biedt alles aan kleding vanaf prematuur tot en met maat 104. Vanaf dit najaar kunnen ook de grotere maten tot en met 128 terecht, of wel kids van 7 à 8 jaar. Maar ook allerlei accessoires voor de kinderkamer en allerlei andere zaken kom je hier tegen. Anne is vol van haar zaak. Ze is een echt ‘mensen-mens’, iemand die ook van kinderen houdt en graag haar klanten of voorbijgangers een goed gevoel geeft. Die positieve houding is ook zeker in de winkel terug te vinden. De leuke kleurtjes, de opstelling, de complete winkel is gewoon een must om eens binnen te lopen.

LIEF is te vinden in St. Josephstraat op nummer 70 te Bergen op Zoom. Men is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op nummer 0164 230582. De parkeergarage ligt aan de overkant, dus uitstekende bereikbaaheid! De openingstijden zijn van 09:30 uur tot 17:30 uur, behalve op maandag (vanaf 13:00 uur) en vrijdag (tot 21:00 uur).

Anne is voortdurend op zoek naar nieuwe formules en nieuwe manieren om haar klanten nog beter te kunnen bedienen. Zo wordt dit najaar al een uitbreiding in de beschikbare maten bereikt tot en met maat 128. Daarnaast wil ze ook andere merken gaan voeren naast het LIEF assortiment. Verder kunnen klanten zich inschrijven voor de VIP avonden. Als je uitgeloot wordt heb je vóór de Krabbenfoor tijdens een speciale avond de kans om producten te zien en te kopen die pas vanaf de Krabbenfoor beschikbaar zijn. Bergen is met LIEF absoluut een winkel rijker voor het publiek met deze doelgroep.