EMM met een vleugje Magie. Op zaterdag 5 november tovert Harmonie Eendracht Maakt Macht haar jaarconcert uit de hoge hoed.

De Harmonie voert u mee in de duistere wereld van magiërs, tovenaars en illusionisten. Laat u betoveren door de magische klanken van het orkest in de Procession of Sorcerers en huiver bij het onheilspellende Nightmare before Christmas. Bij het spelen van toepasselijke muziek zoals,  Lord of the Rings, Harry Potter en Kind of Magic van Queen, komen natuurlijke krachten boven.

Als de storm gaat liggen en de mistflarden trekken op daagt er licht in de duisternis. U komt even tot rust bij het horen van de romantische sfeerklanken van het gemengd koor uit Dinteloord, zangvereniging Tavenu. Daarna zit u op het puntje van uw stoel zodra topillusionist Bougé Magic op het toneel  verschijnt. Zijn goocheltrucs zorgen voor meer dan een vleugje magie.

De gehele avond wordt  op onvervalste wijze gepresenteerd door niemand minder dan Ward Warmoeskerken. Voor trouwe bezoekers van ons jaarconcert komt het niet als een verrassing dat hij voor de komische noot  iets uit de trukendoos te voorschijn haalt. Harmonie Eendracht Maakt Macht staat onder leiding van dirigent Meike Huigens-Warmoeskerken. Helaas toont zij haar toverkunsten voor het laatst voor dit orkest. Na ruim negen jaar legt zij haar toverstokje neer. Wie het van haar overneemt is nog niet bekend.

Tijdens de afterparty, die ieder jaar als zeer gezellig wordt ervaren, speelt Toeval, een  uit 7 man bestaand ensemble uit St. Annaland. De muziek die zij brengen zet de sfeer van de avond voort.

Blijf zeker nog wat naborrelen want de goochelaar is nog niet naar huis! Aan tafel vermaakt hij u met zijn goochelkunsten.

Wilt u een betoverende avond meemaken waarbij u een illusie rijker wordt! Kom dan naar:

 

School voor Tovenarij RSG ’t Rijks.

Burg. Stulemeijerlaan 24, Bergen op Zoom

Aanvang concert: 20.00 uur, toegang vanaf 19.30 uur.

Kaarten: € 5.00

Te verkrijgen via de leden of website: www.harmonieemm.nl en aan de zaal.

 

Harmonie EMM is blij met nieuwe leden en vooral klarinettisten zijn zeer welkom.

Bezoek een keer onze repetitie op maandagavond om 20.00 uur in wijkcentrum ‘t Fort aan het Lourdesplein of neem contact met ons op via de website.