Wij kunnen allemaal wel eens een keer geestig uit de hoek komen, maar anderhalf uur lang een volle theaterzaal in je greep houden met een goeie grap of 5 per minuut, dat is enkel geven aan iemand met talent. En zo iemand is Martijn Oosterhuis, bekend van het televisieprogramma  De Lama’s.


Op donderdag 17 november is hij te zien in het Bergs Vestzaktheater. Actief als stand-up comedian sinds 1994, maar vooral de laatste paar jaar een van de snelst rijzende sterren aan het comedy-firmament. Oosterhuis is ijzersterk in het vertellen van hilarische verhalen waarbij hij niets of niemand – en zeker zichzelf niet – spaart. Tegen een bloedstollend tempo vuurt hij de grappen op je af tot je groggy van het lachen in je stoel hangt. Oosterhuis lijkt ze te verzinnen waar je bij staat en is zonder twijfel een must voor de comedy-liefhebber en een openbaring voor wie het genre wil ontdekken. Gaat dat zien!
Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.
Oosterhuis had vorig jaar sabbatical year en is nu terug met zijn programma  ‘’No Surrender’’, een programma zonder rode draad maar met een opvallende tatoeage…

Donderdag 17 november – 20.15 uur – Bergs Vestzaktheater Het Zwijnshoofd – Moeregrebstraat 18 – Bergen op Zoom.

Kaarten à 10 euro bij VVV Brabantse Wal, Rookshop De Schelde en het Zwijnshoofd.