Ton Linssen ontvangt eerste Stadsagenda

 

Op 5 december mocht wethouder Ton Linssen de eerste Stadsagenda ontvangen uit handen van uitgever Ad van Loenhout van DGW De Grafische Wereld. “Het ziet er prachtig uit,” vond Linssen.

 

De Stadsagenda 2012 is een initiatief van DGW De Grafische Wereld staat boordevol foto’s van Bergen op Zoom, evenementen en wetenswaardigheden. Vastenavend, ProefMei, het Jazzweekend, de Maria Ommegang, de voorstellingen van Diederick, maar ook kleinere evenementen en koopzondagen, evenals nieuws over 800 jaar Bergen op Zoom is in de agenda te vinden.

Verder biedt de agenda vele kortingsbonnen van Bergse ondernemers en volop gebruiksgemak, omdat iedere dag veel ruimte heeft voor notities. “Een echt Bergs item,” vond de wethouder bij de overhandiging. “Praktisch en mooi vormgegeven. Ik ga ‘m zeker in gebruik nemen.”

 

De verkoop van de Stadsagenda 2012 verloopt nu al zeer voorspoedig. Al voor het eerste exemplaar van de drukker kwam, werd er massaal op ingetekend. “Een groot succes,” vindt Van Loenhout dan ook. “En zeker nu ze in de diverse winkels te koop zijn, vliegen ze de deur uit. Zeker met de kerstdagen voor de deur is dit een leuk en origineel cadeautje!”

 

De Stadsagenda is verkrijgbaar bij VVV De Brabantse Wal, Rookshop De Schelde, Primera Zonneplein, Readshop Bergse Plaat, Intratuin en Tabakstore Halsteren. Bestellen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.