Het initiatief van de Stichting Bonne-bon, Toonbeeld van Tafelen, is eindelijk gereed.

Het verrassingspakket waarmee u uit eten gaat voor het goede doel is nu in diverse winkels te verkrijgen.

De opbrengst van de verkoop is bestemd voor zes zorgvuldig geselecteerde goede doelen:

Stichting de Luchtballon
Stichting WéViGé
Stichting Saac
Inloophuis het Getij
Stichting Kind aan Huis
Stichting Leergeld

Alle deelnemende restaurants doen hun bijdrage door korting te geven aan gezelschappen van 2 tot 6 personen. De aanschafwaarde van het boek is ontzettend snel terugverdiend, dat kan al na twee etentjes bij één van de restaurants. De bonnen zijn twee jaar geldig, dus tijd genoeg.

Het pakket bestaat uit een prachtig boek met informatie over 800 jaar Bergen op Zoom, een plattegrond van een wandel- en fietstocht, algemene informatie over alle 21 restaurants afzonderlijk. Om thuis ook een waar ‘Toonbeeld van Tafelen’ te kunnen zijn is er een receptuur van een drie- gangen menu toegevoegd. Nodig uw vrienden en familie uit en verras hen met uw kookkunsten. Tijdens het diner kunt u dan op de achtergrond luisteren naar de lounge muziek op de bijgevoegde luister-CD.

Het concept is een aantal jaren geleden ontstaan in het creatieve brein van Ferry Samuels (Eco-Point Halsteren) en een aantal collega's. Allen zeer begaan met het welzijn van de mensen om hun heen. Met het team waaruit de stichting Bonne- Bon nu bestaat is het nu dan eindelijk zover. Het ontwerp en de uitvoering van de cadeaubox lag in handen van DGW De Grafische Wereld.


Het resultaat mag er zijn, een lust voor het oog, een cadeau met ‘het goed gevoel’, een luisterrijk geheel en een streling voor de tong.

Het cadeau dat smaakt naar ‘meer’.

 

Verkrijgbaar bij de Sligro, VVV Brabantse Wal en via www.toonbeeldvantafelen.nl