Nooit eerder tentoongesteld

 

Het is tijd voor een bezoek aan een unieke show in theater De Maagd.

Op zaterdag 10 december komt Wunderbaum voor het eerst naar Bergen op Zoom. Ze komen met een voorstelling waarin clowns op zoek gaan naar een weg uit de crisis, The Clowns Convention. Het laat iedereen op een goede manier versteld terug naar huis keren. Er bij zijn kan vanaf €14,75 via www.demaagd.nl .    

Eerste keer in Bergen op Zoom

Een primeur in de stad is altijd bijzonder, al maakt acteursgroep Wunderbaum er zeker iets unieks van. Zij komen voor het eerst naar Bergen op Zoom met een origineel en zeldzame voorstelling waarin clowns een weg uit de crisis zoeken. Een must-see met absurde humor en speciaal theater.  In deze wervelende show gaan de clowns op zoek naar mogelijkheden om de mensheid te redden en dit doen ze niet zomaar. De plek is op het podium, maar staat er nou een echte circuspiste opgebouwd?

Een circuspiste midden op het podium

Het staat er toch echt goed. Op het podium van theater De Maagd is een echte circuspiste opgebouwd. Vanaf het podium wordt de sfeer en het gevoel van een echt circus overgebracht. Maar of de clowns helemaal begrijpen hoe het werkt? Dat is de vraag.  De voorstelling krijgt veel lovende recensies van onder andere knack.be, theaterkrant.nl en De Morgen. Ook gaf De Standaard vier sterren en de volgende recensie: 

‘Een congres van internationale clowns dat gaandeweg vervelt tot zelfhulpgroep: wat een heerlijk idee van Wunderbaum, een Nederlands-Vlaams-Duits-Italiaans collectief, dat al twee decennia garant staat voor genereus en maatschappijkritisch theater.’

Tickets en meer informatie

The Clowns Convention komt op zaterdag 10 december naar Bergen op Zoom, naar theater De Maagd. Tickets zijn verkrijgbaar via de site, www.demaagd.nl