Stichting De Vierschaar uit Bergen op Zoom bestond vorig jaar 25 jaar.

Vanwege de coronamaatregelen en de voorbereiding van het spektakel Les Misérables dit najaar op het Ravelijn kon aan dit feit nog geen aandacht worden besteed. Dit gebeurt alsnog. Op zaterdag 10 december. Vanaf 15.00 uur. In Het Patronaat, Lourdesplein 1. In het bijzijn van burgemeester Frank Petter, cultuurwethouder Letty Demmers en diverse genodigden uit het heden en verleden van De Vierschaar. 

Het stichtingsbestuur dankt de talloze vrijwilligers, toneelverenigingen, instanties en bedrijven die ons ondersteunen. Zonder hen immers geen producties, dus ook geen Vierschaar! 

Ook wordt zaterdag aandacht besteed aan de nieuwe grote productie ’53 in volgend jaar september op Fort de Waterschans. Ter gelegenheid hiervan wordt tijdens de bijeenkomst een bier ten doop gehouden. Een speciaal voor De Vierschaar gebrouwen tripel onder de naam ’53.

 

---------------- ------------------ ----------------- ------------------- ------------------ -------------------- 

Sinds 1996 organiseert Stichting De Vierschaar jaarlijks een groot openluchtspektakel in Bergen op Zoom. De Vierschaar zet bij de uitvoeringen de schijnwerper op lokale en regionale theatertalenten èn op historische locaties in Bergen op Zoom. In de voorbije 25 jaar hebben we tijdens onze spraakmakende producties vele duizenden bezoekers van zowel binnen als van ver buiten de regio mogen ontvangen.