Zondag 19 mei 2024: Montis, Goudsmit & Directie!

4e concert JAZZ INSIDE!

Zondag 19 mei 2024: Montis, Goudsmit & Directie!

Jazz Inside is sinds 2023 de nieuwe jazzclub in Bergen op Zoom. Jazz Inside organiseert 4 keer per jaar kwalitatieve jazzconcerten voor haar leden. Op zondag 19 mei 2024 zal Jazz Inside haar 4e jazzconcert organiseren. Vanaf 14.00 uur worden de leden verwacht in ons clubhuis Gebouw-T, Wilhelminaveld 96 - 4611 MJ Bergen op Zoom voor het bijwonen van dit 4e jazzconcert. n 4. Het concert vangt stipt aan om 15.00 uur.

Mocht u dit unieke concert niet willen missen dan nodigen wij u uit lid te worden van Jazz Inside. U kunt hiervoor een bericht sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Optreden Zondag 19 mei 2024:

 

Of ze nu op North Sea Jazz, Mañana Mañana of in Paradiso spelen, het publiek wordt met aanstekelijke grooves opgezweept. Het repertoire van de band is niet onder één hoedje te vangen, want in de stofwolk waarin zij hun publiek achterlaten kun je sporen van funk, rock en ballads terugvinden. Drummer Cyril Directie presenteert de shows met humor en verleidt het publiek zich aan de manische energie van het trio over te geven. Met zijn charisma en ongeëvenaarde groove is hij de motor van de band.

Frank Montis op de Hammond is al jaren een autoriteit in de Soul Jazz. Het valt niet te bevatten hoe swingend zijn linkerhand de bassen speelt, terwijl zijn rechterhand een rijk spectrum aan klank en harmonie toevoegt. Daarbij vindt hij steeds de juiste balans tussen improvisatie en subtiele verwijzingen naar Jimmy Smith en Jack mcDuff, helden van de Hammond.

Gitaarvirtuoos Anton Goudsmit mengt zich op zijn unieke en onnavolgbare wijze in de groove. Elke noot die hij speelt klinkt alsof het de laatste zou kunnen zijn. Of zoals de Britse krant “The Guardian” ooit over Anton schreef: “Goudsmit is the kind of guitarplayer that makes you wonder where the fire escape is”…..

 

Op 19 mei kunnen we Montis, Goudsmit & Directie bij Jazz Inside bewonderen. Gegarandeerd zullen ze ons overrompelen met dansbare grooves en een liveshow die zijn weerga niet kent.