De Vastenavend podcast krijgt een nieuw seizoen

Mottes Ore is terug met drie nieuwe Vastenavend verhalen

Mottes Ore, de Vastenavendpodcast is terug met drie spiksplinternieuwe afleveringen. Tot en met 9 februari komen deze afleveringen elke donderdag online op Spotify om te beluisteren en op YouTube om te bekijken. Jeroen van Wijk (voormalig prins), John Besseling (Lid van Dweilband Wa Summe Nou Ebbe) en Charlotte Verdult (Boerinneke) zijn te gast. En natuurlijk staat er ook nog extraatje gepland, daarover later meer. De eerste aflevering met Jeroen van Wijk staat al online en is goed bekeken en beluisterd.

Mottes Ore seizoen 2023

Mottes Ore brengt de Vastenavend bij je in het oor of je nu met hond aan het wandelen bent of net de shampoo onder de douche in je haar aanbrengt. Deze Vastenavendpodcast kan je overal beluisteren en natuurlijk ook bekijken, want naast Spotify, staat de podcast ook met echte tv-beelden op YouTube.

Ook dit nieuwe seizoen brengt een drietal prachtige verhalen met zich mee. Er worden de komende drie weken nieuwe afleveringen online gezet met bijzonder (mooie) gasten. Donderdag 26 januari komt aflevering 1 online met oud-prins van ’t Krabbegat Jeroen van Wijk. Een weekje later (donderdag 2 februari) zal muzikant van ‘Wa Summe Nou Ebbe’ en lid van het muziekplatform, John Besseling, zijn verhaal vertellen. En als laatste komt Charlotte Verdult. Zij gaat haar laatste jaar als Boerinneke in. Iedereen wilt natuurlijk weten hoe het is om als boerin mee te mogen dweilen

Kunnen we al wat verklappen? Eigenlijk niet, maar toch een klein tipje van de sluier. In alle afleveringen gaan we in op de Vastenavendviering van die persoon, maar zeker ook de rol dat diegene heeft. Want hoe word je prins of boerinneke? En waarom is dat muziekplatform nou zo belangrijk?

En meer

En dat is niet het enige, nee zeker niet. Er zal nog een extraatje komen, iets waar iedereen zich voor op kan geven, maar dat volgt later allemaal. Houd hiervoor de socials van Mottes Ore in de gaten, Instagram en Facebook. 

Alle info

Alles bekijken of beluisteren? Dat kan via de Spotify en YouTube kanalen van Mottes Ore. Of natuurlijk via de Instagram en Facebookpagina.