Kortom, er is weer genoeg te doen

Het is zo langzamerhand zomer en we maken ons op voor de vakantieperiode.

Passend bij dit seizoen is de Arsis Summersale. Verschillende kunstenaars verkopen werken in Galerie Arsis.

In het Markiezenhof is tot 3 september nog de expositie Hete Vuren te bewonderen, een expositie waaraan ook Arsis deelneemt door het exposeren van vele kunstwerken op verschillende plaatsen over het thema Hete Vuren.

Arsis kunstenaar Manu Dudink organiseert Dansen op het wad. Een middag samen met haar bewegen in een inspirerende omgeving.

Tenslotte is er in de maanden juni t/m september op de eerste zaterdag van de maand een open atelier route op het eiland Tholen, waaronder een aantal bij Arsis aangesloten kunstenaars.

In juni is Galerie Arsis niet alleen tentoonstellingsruimte, maar ook een pop-up winkel vol kunst, boeken, kaarten en nog veel meer. Heerlijke Kunst richt een voorbeschouwing in. In september vind je Heerlijke Kunst in Arcadia, een landgoed net buiten Steenbergen.

 

Dansen op het Wad, 11 juni 2023

Bewegen is een must voor film-performance-kunstenaar Manu Dudink. Ze heeft veel ervaring met dans en beweging, ze heeft in Vlaanderen een dansjob. Op de drooggevallen platen bij Krabbendijke heeft ze al vele dansfilms opgenomen. Op de foto hierboven bewegen haar kinderen in alle vrijheid op de drooggevallen schorren. Manu wil graag die dansvrijheid aan ons doorgeven en biedt een workshop 'dansen op het wad aan.

 

 

Atelierroute Tholen.

Je kunt de folder met alle deelnemers en verdere informatie vinden met de QR code

Kunst- en atelierroute Wouw

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Arsis: https://arsis-boz.nl/galerie-arsis/

 

 

 

.