Iedereen welkom bij open lessen en activiteiten Muziek, Dans, Theater, Beeldend 

Open Dag CKB: beleving voor jong en oud

Sfeer proeven, een open les bijwonen, cursisten en docenten ontmoeten, genieten van presentaties, je uitgebreid laten informeren, een speurtocht met kans op het winnen van  theaterkaartjes. Dat en meer beleef je op 17 juni in het CKB. Het Centrum voor de Kunsten van Bergen op Zoom organiseert die zaterdag een Open Dag van 10:00 tot 13:00 uur. De deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan staan open voor jong en oud. Iedereen is welkom om kennis te komen maken met de vele cursussen Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Zie ook www.ckboz.nl

Of je nu een waardevolle hobby, fijne uitlaatklep, of carrière zoekt: het CKB heeft een scala aan cursussen voor elke leeftijd en op elk niveau. Daarbij organiseert het CKB ook extra activiteiten, zoals de Open Dag met o.a. een infomarkt, demo- en meedoelessen, een expositie, een afwisselend programma van optredens en doe-dingen waaronder een speurtocht voor kinderen. 

Verschillende instrumenten, dansvormen, theaterlessen en soorten beeldende kunst zijn vertegenwoordigd op de Open Dag. In de CKB hal staan stands waar je informatie vindt en je kunt laten inspireren. In de leslokalen, ateliers, dansstudio’s en CKB Theaterzaal maak je kennis met cursussen, presentaties en andere activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Overal staan CKB docenten klaar om je te woord te staan en antwoord te geven op je vragen.  

In de CKB Theaterzaal is er een afwisselend programma van zang- en muziekoptredens. Ook kun je hier meedoen met een zangworkshop. Alle activiteiten tijdens de Open Dag zijn vrij toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kan iedereen ontdekken wat het CKB in huis heeft en ook i.s.m. andere organisaties doet. Je ervaart dat er geen drempels zijn om actief aan de slag te gaan met Muziek, Dans, Theater en Beeldend. 

Meer info over de Open Dag, de CKB cursussen en de overige activiteiten vind je op www.ckboz.nl

 

De media nodigen we van harte uit om een kijkje te komen nemen tijdens de Open Dag

 

Contactpersoon publiciteit CKB:

Ans Goorden, 06 11793307, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.ckboz.nl