Bravis ziekenhuis en Gemeente Roosendaal organiseren

 

Bomen over De Bulkenaar: de veldexcursie 

 

Aan de zuidwestrand van Roosendaal ontstaat zorglandschap De Bulkenaar. Daar vindt u straks de beste medische zorg in het nieuwe Bravis ziekenhuis en prachtige natuur om lekker te bewegen of ontspannen. Bravis heeft nieuwe stappen gezet in het ontwerp. Het ontwerp van het landschapspark De Bulkenaar is ook weer een stapje verder. Om haar inwoners en alle geïnteresseerden hiervan op de hoogte te stellen organiseert Gemeente Roosendaal, samen met Bravis ziekenhuis, Bomen over De Bulkenaar: de veldexcursie. 

De ontwikkelingen 

Bravis presenteert die dag de highlights van het voorlopig ontwerp: nieuwe impressies van onder meer het gebouw, de terreininrichting, de plattegronden van de verdiepingen, de gevelbekleding en het interieur. 

Het ontwerp van het landschapspark De Bulkenaar is ook weer een stapje verder. De grote lijnen zijn afgestemd met het ziekenhuisontwerp en de gemeente werkt nu aan de verdere invulling. Graag laten wij u zien hoe deze plannen bij elkaar komen én praten wij u bij over de laatste stand van zaken. 

 

Wethouder Arwen van Gestel: “Het is een mooi moment om alle inwoners en geïnteresseerden weer bij te praten over het ontwerp van het ziekenhuis en het landschapspark. We kunnen namelijk al een hoop laten zien van de voorlopige ontwerpen. En dat op een leuke manier, zoals met een VR-bril en een maquette. Dat spreekt echt tot de verbeelding en geeft een goed beeld van hoe het eruit gaat zien. Daarnaast kunnen bezoekers ook meedenken over de verdere invulling van het landschapspark.” 

Iedereen is welkom op 28 oktober 

Natuurlijk zijn wij er: de gemeente en Bravis. Maar ook de landschapsarchitect Karres & Brands van het landschapspark én BoschSlabbers, de landschapsarchitect van het ziekenhuis. We geven uitleg en beantwoorden uw vragen. 

Wanneer: 28 oktober 

Tijd: 10:30 – 15.30 uur 

Waar: Parkeerterrein Tolbergvijver