Organiseert een Schilderworkshop over ‘Regie’ 

Parkinson Café West-Brabant: Schilderworkshop over ‘Regie’ 

 

Heerle – Op donderdag 2 november is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer een schilderworkshop met als thema ‘Regie’.

In de workshop worden deelnemers uitgenodigd om op zoek te gaan naar beelden en betekenissen bij het begrip ‘eigen regie’. De term 'eigen regie' is persoonlijk en veelzijdig van aard, en omvat meer dan alleen het maken van keuzes. Gedurende de schildersessie zullen deelnemers zelf een koers uitzetten en deze visueel weergeven. Hierdoor ontstaat een sterke verbinding tussen het thema 'regie' en het dagelijks leven.

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café West-Brabant vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van Thuiszorg West-Brabant (TWB), Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.