Met de familie in Theater De Maagd!

 

Vier de feestdagen met de familie in Theater De Maagd!

Meer dan 25 voorstellingen in de feestmaand december 

Theater De Maagd presenteert in december en de kerstvakantie meer dan 25 voorstellingen voor iedereen van jong tot oud. Van meeslepende drama's tot hilarische komedies en betoverende muziekvoorstellingen voor alle leeftijden. Er is voor elk wat wils om de donkere winterdagen te vullen.

In de feestdagenperiode staan de deuren van Theater De Maagd wagenwijd open voor iedereen. Van het ultieme feel-good kerstballet van De Notenkraker, of de Ierse dans in Rhythm of the Dance – The Christmas Show, de familiemusicals van Mees Kees, Winnie de Poeh en Rapunzel, de feestelijke concerten van Frans Bauer & Sieneke, Alex Klaasen en zijn bonte stoet aan kleurrijke types tot de unieke voorstelling De komedie over een bankoverval van Jon van Eerd, en nog veel meer!

De leukste acties in de stad Maar dat is niet alles. Buiten de theatermuren bruist de stad van de decemberacties. De inwoners en bezoekers van Bergen op Zoom kunnen speciale kortingen en exclusieve aanbiedingen ontdekken. Er worden speciale kerstpakketjes in het centrum verstopt en er is zelfs een gouden ticket te vinden.

Alles over de acties en de volledige agenda tijdens de feestdagen is te vinden via www.demaagd.nl/december