Zet drie mannen bij elkaar die graag een pilsje mogen nuttigen, en die zich graag in de geschiedenis van de muziek mogen wentelen.

Laat die veel te lang in hun sopje gaar koken, en bedenk daar dan ook eens de entourage en de mogelijkheden van Gebouw T bij! Je hebt dan alle ingrediënten voor een te gekke formule. En dat is precies wat er plaats vindt op zaterdag 17 maart aanstaande: WoodTstock in Gebouw T.

Kees Deurwater trok al een poosje geleden aan de bel. “Sonn, we gaan echt iets te geks doen. We hebben wat op stapel staan maar daar kom ik later nog wel op terug. We moeten nog teveel regelen”. Kees en zijn kompanen Nils en John organiseren dus de ultieme sixties beleving in Gebouw T. Waar moeten we dan aan denken? Nou, denk ruim, alsof je onder de hallucinerende werking bent van de middelen die toen voor handen waren: “In een kleurrijk decor van vloeistofprojecties wordt het heerlijk bellen blazen, biertjes drinken en met de handen ten hemel richtend zweverig dansen. Alsof alles even geestverruimend is als in 1968. De geur van wierrook, psychedelische klanken en decibellen van underground garagerockers maken de totaalbeleving compleet”.  Kaarten à 10 euro zijn te verkrijgen via : www.woodtstock.nl  www.gebouw-t.nl en www.waterput.nl  Kees en z’n vrinden hebben nog meer te vertellen:” bewust een keer terug ondergronds, omdat het veel te lang geleden is dat er op een avond vol hippiemeisjes en mannen met bloemen in het haar naar beelden van Woodstock en Kralingen gekeken kon worden”. Dat wordt super gezellig dus.

 

De avond wordt gevuld met bijzondere acts. Zo zijn er optredens van Paint it Black en Capital Sentimental, maar ook zullen verschillende DJ’s hun opwachting maken zoals o.a. Willem Jongenelen en Gilly Verrest van de Waterput. Overigens een geheimpje, Paint it Black is weer een vorm van FLAT OUT; een projectje van Herman en Maxim of zo? Mis dit Niet!