Vanaf donderdag 15 juli is het Wilhelminaveld weer het decor voor de muziekavonden in de zomerperioden. Tot en met 26 augustus is er elke donderdag live muziek te beluisteren en te bekijken. Gedurende de bouw van het nieuwe Bergse ondergrondse archief was het evenement even uitgeweken naar Plein 13, maar er zullen niet veel mensen rouwig zijn dat het weer terug keert op de oude stek.

Het Zomerfestival Vlaanderen biedt een breed scala van het muziekspectrum, in Bergen op Zoom onder de naam Palm Parkies Editie Bergen op Zoom. Elke week is er weer een andere muziekrichting te bewonderen. Tussen 20:00 uur en 22:30 uur kun je in Bergen een soort Woodstock in het klein bijwonen.

Voor diegenen die echt helemaal in de muzieksferen zitten en graag nog wat langer zouden willen genieten, is het slechts een korte loop naar de Steenbergse straat. In café ’t Slik en café De Schorre zijn er in dezelfde periode bandjes geboekt die tussen 22:30 uur en 01:00 uur lekker swingende muziek tonen. De uitbaters Carla en Marijn behoeven ondertussen geen introductie meer. Als muziekliefhebbers bij uitstek zijn ze reeds bij de eerste edities van het Wilhelminaveld ingehaakt op deze muziekavonden. Zij waren één van de eerste die ook bands gingen programmeren in navolging op het programma van het Wilhelminaveld. Nu, een behoorlijk jaren later, weet het Bergse publiek nog steeds de weg te vinden naar de Steenbergse straat. Altijd staan er leuke bandjes te spelen die het aanwezige publiek tot in de kleine uurtjes vermaken. Zo ontstaan er als het ware echte afterparties voor het Wilhelmina spektakel. Dus noteer in je agenda: Donderdag avond vanaf 22:30 bij Carla en Marijn.

Kijk op de website van www.cafe-t-slik.nl of op www.bozinbeeld.nl