“De manager van Mother’s Finest belde me op of ik wat podia in Nederland wist. Chauvinistisch als ik was wees ik hem op Gebouw T”, aldus Jean Paul Heck met een brede grijns.

Die brede grijns mag ook wel, want op donderdag 24 mei speelt hij zelf met z’n band ‘666 The Nightmare’ in het voorprogramma.” Dit gaat echt een gedenkwaardige rockavond worden. Bedenk dat Mother’s finest eind jaren ‘70 een van de grootste rockbands ter wereld was en ze spelen nog altijd nagenoeg in dezelfde bezetting. De keren daarvoor dat we met elkaar speelden in poppodia zoals 013 in Tilburg en Tivoli in utrecht, ging het dak eraf. Over bezetting gesproken; 666 heeft een duidelijke verandering ondergaan. Twee nieuwe frontmensen zullen vanaf heden de vocalen voor hun rekening nemen: Debby Zimmerman en Marijn Geluk. “Geweldig! Met Marijn en Debby hebben we een perfecte combinatie. Twee fantastische artiesten; charisma, ervaring maar vooral vernieuwing. Marijn is tevens zanger van het befaamde Steeler en Debby zong jaren bij

Flat Out. Kanjers dus”. Voor de liefhebbers belooft het een geweldige avond te worden. De roots van Mother’s Finest liggen bij Woodstock: daar woonden Baby Jean en Doc het optreden van Sly Stone bij. Het idee om een funk rock groep te starten was geboren. Hun debuut album, vernoemd naar de band, is een ware collectors item geworden. Dit komt door het ironische nummer ´Niggizz Can´t Sing Rock ´n Roll´ wat niet bij iedereen door de beugel kon. Het is voor een rockband een hele prestatie om het zo lang vol te houden, maar Mother’s Finest bewijst met elk optreden weer waarom zij er naar al die tijd nog zijn. 

Met zulke kanjers als Marijn en Debbie kan het niet anders of het repertoire van 666 The Nightmare wordt danig aangevuld. Meer bluesy andere dingen liggen in de verwachting. 666 gaat nooit vervelen! De outfits voor de nieuwkomers liggen ook al klaar dus wacht maar tot 666 The Nightmare begint! Een avond die je nooit zal vergeten!