Halsteren, Hoogerheide en Oosterhout in de finale Brabant Awards! Ad van Loenhout (Hoogerheide) en de bedrijven Ansae (Oosterhout) en Eco-Point (Halsteren) zijn uitgekozen als finalisten bij de Brabant Awards 2012! Zij zijn uit ruim 150 publieksnominaties geselecteerd door de vakjury. Gun jij deze finalisten uit West-Brabant een award? Ga dan naar www.brabantawards.nl en breng je stem uit op jouw favorieten!

Bij de BA gaat het om dé spannende zoektocht naar de Brabantste Brabander. De finalisten zijn in de race voor één van de drie awards: de Brabantste Brabander, de Brabantste student en het Brabantste bedrijf. De finalist die de meeste stemmen verzamelt in zijn categorie, wint de felbegeerde Brabant Award 2012.

Steun je favoriet

Met je social media account kun je dagelijks op één finalist per categorie stemmen. Je kunt op dezelfde manier stemmen via sms. Dat kan t/m woensdag 23 mei 2012. En houd intussen de website in de gaten, want wekelijks wordt de tussenstand bekend gemaakt.

Mooie prijzen

Door te stemmen kun je mooie prijzen winnen. Zoals een gloednieuwe iPad, één minuut gratis winkelen bij Emté, kaarten voor Brabant Open Air of kaarten voor de spannende finale van de Brabant Awards. De finale vindt plaats op vrijdag 25 mei 2012 in het muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. En door te stemmen kun jij erbij zijn. Hoe vaker je stemt, hoe meer kans je maakt op kaarten!

Deskundige jury

De jury bestaat uit succesvolle Brabanders die uitblinken op hun eigen terrein, onder andere: tv-persoonlijkheid en theaterproducent Albert Verlinde, directeur Search en zakenvrouw van het jaar Anne-Marie Rakhorst, directeur Princess Household Appliances Aad Ouborg en hoogleraar aan de Technische Universiteit Eindhoven Theo Salet. Bert Pauli, gedeputeerde Economische Zaken & Bestuur van de provincie Noord-Brabant, is voorzitter van de jury.

Spannende race

Juryvoorzitter Pauli is tevreden over de finalisten: ‘Ja, het wordt in alle categorieën een heel spannende race. De finalisten zijn allen vernieuwend en succesvol op hun terrein. Toch zijn de verschillen tussen de finalisten groot: er valt dus echt wat te kiezen. Ik hoop nu vooral dat heel veel mensen hun stem uitbrengen!’

 

Bijzondere combinatie

Brabanders zijn innovatief en ondernemen met lef, maar zijn ook gemoedelijk en gastvrij. Ze combineren moeiteloos de harde én zachte kanten van het leven. Juist deze bijzondere combinatie staat centraal bij de Brabant Awards. Alle informatie over de campagne is te vinden op www.brabantawards.nl. De wedstrijd volgen kan via Twitter #brabantawards of @ddjab en via Facebook, www.facebook.com/dandenkjeaanbrabant.

Sterk Brabant

De Brabant Awards is een initiatief van Merk Brabant, in samenwerking met Stichting Brabant Onderneemt. Doel van Merk Brabant is het versterken van het imago van Brabant als aantrekkelijke regio voor bedrijven, toeristen, (potentiële) werknemers en studenten.

De finalisten zijn:

(in alfabetische volgorde)

 

Brabantste Brabander:

Jan Franken, Stiphout

Ad van Loenhout, Hoogerheide

Marc Meeuwis, Tilburg

Sander Vrugt van Keulen, Eindhoven

 

Brabantste bedrijf:

Ansae BV, Oosterhout

Eco-Point, Halsteren

Nyoyn International, Eindhoven

Prowise, Budel

 

Brabantste student:

Roel van den Heuvel, Nuenen

Salat Nur, Eindhoven

Conny Slenders, Udenhout