Gebouw-T verlaagt de ticketprijs van grotere clubshows, die voor 1 juli geboekt zijn. De aanleiding is de BTW verlaging. Het BTW-tarief wat geldt voor podiumkunsten wordt namelijk met ingang van 1 juli 2012 van 19% weer teruggeschroefd naar 6%.

Het Bergse poppodium heeft het schommelen van de BTW vorig jaar goed opgevangen. Zakelijk leider Gert-Jan de Koster licht toe: “Bij de kleinere clubshows hebben we vorige jaar de prijzen niet verhoogd, dus kunnen we deze nu niet verder verlagen. Bij grote shows hebben we het toen weten te beperken met een gemiddelde verhoging van zo’n  5%.” Ze hebben dit zo goed kunnen regelen omdat Gebouw-T geen lidmaatschap of extra kosten voor ticketing kent. “We  trachten een zo laag mogelijke prijs door te bereken aan onze klanten. Helaas was er voor de  grotere concerten  van Trijntje en Blaudzun geen ontkomen aan de prijs iets te verhogen.”

De klanten van het eerste uur, dus de bezoekers die voor 25 mei een ticket hebben gekocht krijgen een passend aanbod middels een korting actie voor een ander  concert.  Het is immers te betreuren dat mensen die als eerste een ticket hebben gekocht  toch het hoge btw tarief moeten betalen alhoewel Gebouw-T daar niets aan kan doen.  Trijntje Oosterhuis die op 21september optreed gaat € 23,50 kosten en  voor een ticket van Blaudzun die op 30november optreed , betaal je nu  € 16.50.  De prijzen bij Gebouw-T zijn inclusief  ticketfee en garderobe.

Het volledige programma en meer informatie over de bevestigde evenementen is te vinden op www.gebouw-t.nl. Kaarten zijn tevens via deze website te koop, of bij De Waterput (Bosstraat 36, Bergen op Zoom) of VVV/Brabantse Wal (Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom)