Muziek (Met Passie) Woensdag 16 april 2014

Deze muziekavond in het thema 'Met Passie' belooft een hele bijzondere te worden. Ons thema verwijst niet alleen naar de Matthäus Passion van J.S. Bach, maar ook naar muziek met passie in het algemeen. Er komen onder andere muziekvoorbeelden voorbij uit musicals als Evita, Hair, Tommy en Jezus Christ Superstar. Wat deze musicals gemeen hebben is een mooie brug naar de passiemuziek van Bach, Liszt en andere grote componisten. Presentator Paul Brouwer zal je er alles over vertellen en laten horen.

Optredens deze avond worden verzorgt door het Borgvliets Gemengd Koor onder leiding van Peter Goedbloed met begeleiding van pianist Hikmet Bilalov. Zoals we inmiddels gewend zijn van Paul Brouwer is er natuurlijk ook een interactief gedeelte, dus kom kijken, luisteren en ervaren! Voor de prijs van een entreeticket krijg je bij ons twee drankjes, een avond lang genieten én heerlijke hapjes.


Let op: er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. We adviseren je daarom vooraf je ticket hier te bestellen of bij de kassa van Theater De Maagd.
Op = Op.


Locatie: Hofzaal Markiezenhof
Adres: Steenbergsestraat 6-8, Bergen op Zoom
Aanvang: 20:00 - 22:30 uur
Entree: € 5,50