Pulling Gastel op 19 en 20 april 

Pulling Gastel is een tweedaags evenement op het gebied van zowel Truckpulling dan wel Tractorpulling. Daarmee is de naam Pulling Gastel meteen eigenlijk uitgelegd. We staan voor allerlei “pulling” voor de zogenaamde sleepwagen en organiseren dat in Oud Gastel of te wel “Gastel”.

Dit jaar hebben we het voltallige klassement in zowel de Supersporttrucks als de Hobbysporttrucks van 9,5 ton die hun puntenwedstrijd verrijden voor het NK. Dit zijn samen een 30 tal trucks die op zaterdagavond 19 april vanaf 18.00 uur op twee banen zullen strijden wie er als langste zover mogelijk over de 100 meter baan kunnen rijden. De zogenaamde Pull voor de steeds zwaarder wordende sleepwagens. Daarnaast rijden nog enkele standaard trucks mee voor de fun.  Na dit mooie vertier van vlammende uitlaten en rood wordende spruitstukken is er aansluitend in de tent een feestprogramma met de feestdj’s  “Geen Stempel” bekend van o.a. sjansen.

Op zondag 20 april, 1e paasdag, is het de beurt voor 200 tractoren in alle klassen van standaard tot Mega sport, van 2,5 tot 10 ton om ook te kijken wie er per klasse de sterkste machine heeft met de meeste grip en gewichtsverdeling om zo de sleepwagen zover mogelijk over het parcours te verplaatsen. Dit vangt om 9.30 uur al aan.

Een ideale gelegenheid om met het paasweekeinde met het voltallige gezin even de deur uit te gaan. Er is vertier naast de baan maar ook allerlei vertier voor de jeugd van schminken, luchtkussen, eieren verven, zandbak etc.

Meer informatie staat op de poster in de bijlage of via www.pullinggastel.nl of www.facebook.com/TruckenTractorpullingOudGastel