Tribute2BobMarley met Mitchell Brunings op 24 april 

Rootsriders worden wel gezien als de beste Bob Marley Tribute band. Met hun Tribute2BobMarley heeft de band al voor behoorlijk wat volle zalen gespeeld. Dit jaar komt de band voor het eerst naar Bergen op Zoom, op donderdag 24 april staan ze in Gebouw-T.

Mitchel Brunings, bekend als finalist van het televisieprogramma The Voice of Holland, tourt mee met de Rootsriders. Hij neemt een groot deel van het Bob Marley repertoire voor zijn rekening.  Dit jaar, 2014, is het precies 35 jaar geleden dat ‘Survival’ uitkwam, tevens het jaar dat de verzamelaar ‘Legend’ 30 jaar geleden werd uitgebracht. Deze plaat is met ruim 30 miljoen verkochte exemplaren het meest tastbare bewijs van zijn status als superstar.

Met de  Conscious Party tour eren de Rootsriders Bob Marley zowel met klassiekers, waarmee hij toch vooral bij het grote publiek bekend is geworden, als  met minder bekend werk dat zelfs zelden tot nooit door Marley zelf is uitgevoerd.

Tickets voor deze Bob Marley tribute kosten €13,50 (exclusief servicekosten) en zijn onder ander verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl. Bezoekers met een Rabobank rekening profiteren van extra korting op vertoon van hun Rabobankpas. Voor meer informatie kunt u terecht op www.gebouw-t.nl