Rabobank Inspiratieavond op 14 mei  

Herman Wijffels & Danny Mekić inspireren in Theater De Maagd

Hoe ziet De Nieuwe Generatie eruit en hoe anders is ze? Hoe kijkt De Nieuwe Generatie aan tegen de voorgaande en andersom? Wat kunnen ze van elkaar leren? Op woensdag 14 mei 2014 organiseert Rabobank Het Markiezaat een Inspiratieavond in Theater De Maagd met Herman Wijffels en Danny Mekić als sprekers.

Volgens professor Herman Wij­ffels staan we op een keerpunt naar een samenleving en leiderschap met een meer menselijke maat waarin de vernieuwing van de ondernemers moet komen en niet van de politiek. Danny Mekić is in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Welke nieuwe technologieën staan op doorbreken en wat betekent dit voor het privé- en zakenleven? Volgens Danny is het van groot belang dat de nieuwe en de oude generatie met elkaar in dialoog gaan. Tijdens de Rabobank Inspiratieavond zal Helga van Leur de rol van avondvoorzitter op zich nemen.

Nieuwe ideeën
Rabobank Het Markiezaat wil haar klanten en relaties tijdens deze avond aan het denken zetten en inspireren om samen aan de slag te gaan. Zowel ondernemers als particulieren. Directievoorzitter Silvia Bal-Roose legt uit: “We zijn nauw betrokken bij ontwikkelingen in onze omgeving. Het bieden van inspiratie kan leiden tot nieuwe ideeën. We weten dat je samen meer bereikt dan alleen en dat stimuleren we door mensen met elkaar te verbinden en kennis te delen. Met deze sprekers hebben we een fantastische basis voor een vruchtbare Inspiratieavond.”

Meer informatie over de Rabobank Inspiratieavond en de mogelijkheid om aan te melden staat op www.rabobank.nl/markiezaat.