Workshop Drama op 23 april

Theater is niet alleen van belang vanuit cultureel oogpunt. Het brengt ook mensen samen en kan van grote betekenis zijn voor je persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de drama-bijeenkomst op 23 april maak je in een ontspannen setting kennis met acteren en wat daarbij komt kijken.

Op speelse wijze leer je acteren en vanuit verschillende spelsituaties worden je de tools en vaardigheden aangeleerd om je creativiteit en fantasie te prikkelen en te gebruiken bij het maken van interessante scènes. Samenspel staat centraal tijdens deze avond, want hierin zit de kracht en het plezier van het theater maken. Of je nu een beginnende of een meer ervaren speler bent, iedereen is welkom om te proeven van deze Drama-avond! Ook de deelnemers die op de eerste geslaagde bijeenkomst aanwezig waren, zijn weer van harte welkom. We zullen de avond een nieuwe invulling geven. Het aantal deelnemers is beperkt, dus geef je snel op! Voor de prijs van een entreeticket krijg je bij ons een avond vol drama én twee drankjes.

De avond wordt vormgegeven door Merel Nederveen en Martijn Hendrickx. Martijn is theaterdocent bij het CKB en was in 2007 hoofdrolspeler in de speelfilm ‘De Scheepsjongens van Bontekoe'. Merel Nederveen is dramadocente en imagoconsulente.


We adviseren je om vooraf je ticket hier te bestellen of bij de kassa van Theater De Maagd. Op = Op.

Locatie: CKB Theaterzaal
Adres: Burg. Stulemeijerlaan 3, Bergen op Zoom
Aanvang: 20:00 uur – 22:30 uur
Entree: € 5,50