Babouche Bride & Business

Contactpersoon: J.A. van Eekelen
Straat: Antwerpsestraat 17
Postcode: 4611AB
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-265020
Geopend:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag

Babouche Bride & Business is uw adres als u er goed uit wilt zien op die speciale dagen.

Een huwelijk behoort tot één van de meest speciale dagen in het leven van een persoon. Onze kleding zorgt er voor dat deze speciale dag een bijzonder speciale dag wordt. Maak kennis met een uitgebreide collectie bruidsjaponnen en trouwkostuums.

Maar ook die ene avond uit kunnen wij voor u veranderen in een ‘once in a lifetime’ ervaring met een keur aan cocktail- en dansjurkjes of avondjaponnen. Ook de heren kleden wij smetteloos in prachtige kostuums of desgewenst smokings.

Ook zij die in hun werkomgeving in gepaste kleding op de werkplek verschijnen, weten ons inmiddels te vinden voor de meest stijlvolle kleding. Comfortabel, representatief en tot de puntjes verzorgd kunt u iedere klant of collega zonder zorgen te woord staan.

Uw kleding is nooit compleet zonder de juiste accessoires, dus wij bieden u alle passende zaken als schoenen, riemen, petticoats, dassen, spelden, en nog veel meer.

Babouche Bride & Business is aangesloten bij de brancheorganisatie MITEX en het MITEX Garantiefonds. Op alle aankopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing die de MITEX heeft opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.