Rob Mion Vastgoed

Contactpersoon: Rob Mion
Straat: Stationsstraat 5
Postcode: 4611CA
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164257592
Geopend:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Rob Mion Vastgoed is al 25 jaar uw partner als het gaat om de inkoop, verkoop en verhuur van vastgoed in Zuid West Nederland. Om Rob snel te bereiken: 0651783075 / robmionvastgoed@gmail.com / www.robmionvastgoed.nl

 

Uw huis verkopen ? Wij kopen direct ! Bel voor een vrijblijvend bod. 

Het begint meestal met de verkoop van uw eigen huis. Immers, u wilt zeker niet met een dubbele hypotheek belast worden als u uw nieuwe droomhuis hebt gevonden. Rob Mion Vastgoed is dan de juiste keuze als partner. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw oude huis zodat u zonder zorgen de nieuwe woning kunt betrekken. Wij kopen ook zelf huizen aan zodat u dat hele traject kunt overslaan. Vooral voor 65 plus is het van belang dat u uw pand kunt verzilveren in direct geld en dat u toch kunt blijven wonen omdat u dan het huis huurt van de koper. U mag zo lang huren als u wilt.

Naast de inkoop van panden hebben wij ook zelf een behoorlijke database met koophuizen ter beschikking. Kijk ook maar eens op onze facebook pagina Rob Mion Vastgoed waar we u de mooiste panden voorstellen middels een video.

 

Wij kopen woningen tegen direct geld waarna u als verkoper in uw woning kunt blijven wonen middels een huurovereenkomst.

Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarden direct via de notaris naar keuze. Wij doen dit al 25 jaar met veel succes !

Gratis advies mag niet van AFM dus onze erkende hypotheekadviseurs staan ter beschikking.

Onze gecertificeerde taxateurs zijn ook standby. De afgelopen 25 jaren hebben wij onze stempel gedrukt in Zeeland, West Brabant en Zuid Holland, maar inmiddels kunnen wij u panden aanbieden tot buiten de grenzen zoals Antwerpen of Turkije. Kortom bij ons kunt u altijd terecht.

 

 

Wat bieden wij u ?

 

·         Gratis advies in verkoop en verhuur van uw woning

·         Gratis advies in taxatie van uw woning

·         Onbeperkt bezichtigen

·         Betrouwbaar en deskundig

·         Selectie en screening huurders of kopers

·         Gratis hypotheek en/of lening advies

 

Als u een huis gaat kopen of verkopen kom dan eerst eens met Rob Mion praten. Grote kans dat ons team u snel kan helpen tegen de beste condities.

 

 

Gevonden in Makelaar