Ons bedrijf, gevestigd midden op de Brabantse Wal, zit al weer ruim honderd jaar op deze locatie en wordt inmiddels door de vierde generatie Suijkerbuijk gerund.

Import en verkoop voor Mind-Machines ( licht- en geluidtherapie ), Neurofeedback en Biofeedback  artikelen ter bestrijding van psychosomatische problemen. In onze GRATIS MIND-CLINIC krijgt u uitgebreid voorlichting en kunt u al deze artikelen rustig uitproberen ( na telefonische aanmelding )

Mike's Car Polish is een jong bedrijf dat in april 2014 zijn deuren heeft geopend. Wij reconditioneren auto's en wij gebruiken daarvoor hoogwaardige poetsmiddelen.

Alle type auto's nemen wij onder handen. Personen auto's, Oldtimers, cabrio's, bedrijfswagens maar ook campers of caravans. Voor de laatste 3 mag de hoogte niet meer zijn dan 1.95m.
Daarnaast adviseren wij ook bij schades, voeren inspecties uit ten aanzien van transportschades voor bedrijven en helpen wij bij die vergeten projecten.

Wij zijn specialist in:

·         Kasten op maat 

 

·         Vloeren 

·         Raamdecoratie 

·         Buitenzonwering 

·         Insectenwering 

 

 www.paassens.info 

Visgilde Oosterschelde, de Visspecialist van Bergen op Zoom en Omstreken.

Wij zijn als zelfstandige onderneming aangesloten bij franchise formule van het Visgilde. Jezelf een “Visgilde” mogen noemen betekend dat je staat voor kwaliteit op gebied van vis, kennis over vis en dat je service en hygiëne hoog in het vaandel hebt staan. Dit lidmaatschap is niet te koop je moet voldoen aan een reeks van eisen en normen welke het Visgilde heeft vastgelegd in haar Visgilde Formule handboek. Wij Nederlanders houden van acties en aanbiedingen. Door de samenwerking hebben we dan ook een mooie aanbieding of actie.