De eerste stappen zijn gezet

Woensdag 19 juni 2024 is het dan realiteit geworden; ik ga mijn boeken zelf uitgeven. Om te beginnen heb ik Sonn’s Book Corner geregistreerd. Onder deze naam zal ik voortaan al mijn boeken publiceren. En… wie weet, kan ik ook anderen van dienst zijn 😉.  Natuurlijk moet ik mijn Belgische maat Marc Kerkhofs stikstéénbedanken voor al zijn raad & daad.

We zijn ook gelijk begonnen met het eerste boek: “De avonturen van Drieste Dirk”. We hebben een nieuwe cover ontworpen, eentje die een bepaalde uniformiteit krijgt die op al mijn boeken zal worden toegepast. De kleurstelling van de cover zal aanduiden welk genre boek of bundel het betreft.

 

Hoe mooi ook dat de boeken beschikbaar komen als:

- Soft cover

- Hard cover

- E-book

- Kindle editie

- Aan een luisterboek uitvoering wordt gewerkt

 In Nederland zullen alle uitvoeringen online te bestellen zijn via Bol.com. Internationaal zullen alle uitvoeringen online te bestellen zijn via amazon.com.

Fysieke boeken zijn te bestellen via mij, of verkrijgbaar op de evenementen waar ik aanwezig ben. En wie weet welke deals ik kan sluiten met de boekhandels. Ook bibliotheken zal ik benaderen. 

Mijn vertaler Bernie heeft ondertussen hard gewerkt en heeft “Dossier Doel” vertaald naar het Amerikaans-Engels onder de titel: “The Doel Files”. Dit boek wordt binnenkort toegevoegd aan mijn portofolio en is dan online te bestellen. Bernie is al hard bezig met de vertaling van “Dossier Europa”. Leuk om te horen dat er al interesse uit de Verenigde Staten en uit Engeland is voor deze titels. Momenteel ben ik bezig met een derde deel in de Dossier reeks: “Dossier Koude Oorlog; Opkomst van het populisme”. Hierin krijgt Harold het zwaar te verduren, wordt Jean-Pierre het slachtoffer van aanslagen en is er een vreemde Amerikaanse journalist (Bernie genaamd) die door zijn aanwezigheid Jean-Pierre en zijn vrienden op de radar van Amerikaanse geheime diensten brengt.

Pssttt…. Ik heb al ideeën voor een vierde Dossier boek, maar dat hou ik nog even voor me 😉.

Het is ontzettend spannend om deze nieuwe stappen te zetten, wat een uitdaging ook om van al mijn boeken nieuwe edities uit te brengen. Het daagt me ook uit om met nieuw werk aan de slag te gaan, zoals het derde deel van mijn fantasy reeks dat de titel “Van Hier tot Ginder” zal krijgen.

Stel je eens voor dat al mijn leesboeken en poëziebundels in een herkenbare uniforme vormgeving op je boekenplank staan te pronken… Kortom, wordt vervolgd. 

Hou dus “Sonn’s Book Corner” in de gaten.

Groetekes

 

Sonn