Komende wedstrijden

Op donderdag  6 januari spelen de Giants uit tegen de Friesland Aris in Leeuwarden.

De eerste wedstrijd uit werd verloren, maar thuis versloegen de Giants Friesland met meer van 25 punten verschil. Dat geeft goede hoop voor een goed resultaat. Hopelijk zijn alle geblesseerden weer fit en kan coach Goedee aan een betere seizoenshelft beginnen..

Meteen daarna spelen de Giants op zaterdag 8 januari uit tegen Gasterra Flames uit Groningen, de huidige koploper. Het wordt een zware wedstrijd in Groningen , maar de Flames waren dit seizoen niet onverslaanbaar.

De eerste thuiswedstrijd is weer op zondag 16 januari tegen Rotterdam. Denkt U er wel aan dat de aanvangstijd van deze wedstrijd niet om 16.00 uur is maar om 14.00 uur.

 

Nieuwe broeksponsor

Accon AVM adviseurs en accountants en de WCAA Giants hebben een sponsorovereenkomst gesloten. Het lopende seizoen 2010-2011 zal Accon AVM adviseurs en accountants optreden als broeksponsor van de WCAA Giants. Het bedrijfsdoel van Accon AVM is groei en continuïteit. Door het vergroten van de landelijke naamsbekendheid wordt hieraan bijgedragen. Sponsoring van een basketbalclub is daarbij een sterk communicatiemiddel. Daarnaast bevestigt sponsoring de betrokkenheid van Accon AVM adviseurs en accountants bij de samenleving.

Het gezamenlijk doel is jonge mensen bij de sport en samenleving betrekken. Accon AVM adviseurs en accountants zal de basketballwedstrijden naast de gebruikelijke commerciële activiteiten daarom ook gebruiken voor recruiting van nieuw personeel. Rondom de wedstrijden worden events georganiseerd voor HBO en Academische studenten die geïnteresseerd zijn in een baan bij het snelst groeiende accountants- en advieskantoor van Nederland.

De landelijke competitie met wedstrijden in studentensteden als Leiden, Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen en Groningen biedt daartoe volop ruimte. Beide partijen hebben de intentie om bij een succesvol sponsorschap de overeenkomst in de zomer van 2011 te verlengen. De overeenkomst werd ondertekend door mr. R. Mijnsbergen namens de WCAA Giants en drs. S.R. van Gelderen namens Accon AVM.

.