Vanaf vandaag zaterdag 4 juni: Start kaartverkoop van het zinderende openluchttheater “Diederick het kind van de rekening” 

 

Vorige week dinsdag, 24 mei is de nieuwe poster gepresenteerd van het openluchtspektakel “Diederick, het kind van de rekening” en vanaf 4 juni is de nieuwe website van De Zoomerspelen in de lucht en start de kaartverkoop van dit spektakel.

Van 2 tot 11 september wordt het Markiezenhof dit jaar weer het toneel voor het ontroerende verhaal van “Diederick, het kind van de rekening”. Deze zaterdag, 4 juni, was het oude stadhuis op de grote markt geopend zijn van 10.00 tot 14.00. Vrijwilligers van de Zoomerspelen waren aanwezig en informeerden over de verschillende speeltijden en mogelijkheden. Op de agenda dit jaar ook een aantal matinée voorstellingen om iedereen de mogelijkheid te geven het openluchtspektakel te komen zien. De combinatie van vernieuwde effecten, prachtige muziek, indrukwekkende decor en de inzet van 400 vrijwilligers zal er voor zorgen dat het verhaal van “Diederick, het kind van de rekening” een ultieme beleving is voor jong en oud.

Kaarten zijn vanaf deze zaterdag tot en met 1 juli met korting te koop. Ook de Zoomerspelen zal dit jaar de BTW verhoging voor theaterbezoeken moeten doorvoeren. Dit betekent dat de kaartjes 22 euro per stuk zullen kosten. Om u tegemoet te komen, zullen de Zoomerspelen in de eerste maand van de kaartverkoop deze BTW voor hun rekening nemen. U kunt uw kaartjes in de periode van 4 juni tot 1 juli 2011 voor 19,50 euro per stuk kopen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze zaterdag naar de stad te komen, bezoek dan de website voor de koop van uw kaarten: www.dezoomerspelen.nl