Nu alles door corona op de middelbare school toch al anders verloopt dan anders, kun je de start van het schooljaar van het Zoomland Lyceum gerust extra triest noemen.

Directrice Monika van Dam werd dood onder aan de trap gevonden en ze blijft daar nog wel even liggen, want op 5, 6 en 7 november wordt dit mysterie pas opgelost! Dan voert The MusiCompany namelijk musical moord mysterie “The Clue” op in Gymnasium Juvenaat in Bergen op Zoom en jij kunt als kijker meespeuren. 

 

Samen met een rechercheur ga je de laatste stappen van mevrouw van Dam na. Je maakt kennis met de leerlingen van klas 3D, het zorgenkindje van het Zoomland Lyceum, en luistert naar het gesprek tussen de leraren en het bestuur van de school na een pittige vergadering. Tevens aanschouw je het schaaktoernooi waar Van Dam die avond een memorabele indruk heeft achtergelaten. Verzamel alle clues in je rechercheursboekje en ontdek wie verantwoordelijk is voor de dood van mevrouw van Dam. 

 

Kleine groepen, grote ervaring

The Clue zal op een bijzondere, coronaproof manier plaatsvinden. Elke voorstelling verplaatst het publiek zich in drie kleine groepen langs de verschillende taferelen om de moord op mevrouw van Dam op te lossen. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven het mysterie te ontrafelen, zullen er verschillende tijdsloten beschikbaar zijn voor de voorstellingen op 5, 6 en 7 november 2021. 

 

Kaartverkoop

Kaarten voor The Clue zijn vanaf 16 september te bestellen via www.themusicompany.nl . Houd onze sociale media in de gaten voor de laatste informatie.