Bozinbeeld is in de lucht.
Beste bezoeker, bij deze heet ik je hartelijk welkom op deze site bozinbeeld. Neem op je gemak een kijkje en noteer deze site bij je favorieten. Bozinbeeld brengt nieuws voor en door Bergenaren.

 

 

Al lang liep ik met het idee om een echt Bergs medium tot stand te brengen waar we alle Bergse nieuwtjes tot ons kunnen nemen. Te veel zaken zijn tot nu toe onderbelicht gebleven. Die visser die wereldkampioen werd en nergens zijn naam in de krant terug zag. Of dat ene café dat een actie voor een goed doel wenste te promoten, maar zich geconfronteerd zag met de noodzaak tot het plaatsen van dure advertenties voordat men het nieuws wilde plaatsen. Of gewoonweg dat ene bericht dat door plaatsgebrek geen ruimte kreeg in de gangbare bladen. Zoveel Bergs nieuws dat we nooit of te laat te weten kwamen.
Ik hoop alle Bergenaren een spreekbuis te geven middels deze site om nieuws, evenementen en allerlei data aan elkaar door te kunnen geven. Hier kunnen alle bedrijven, organisaties, winkels, horeca en bandjes zich promoten. Zo komen we als bewoners van de stad te weten wat deze gemeente ons allemaal te bieden heeft. Maar ook hoop ik dat de evenementenkalender op deze site iedereen een blik geeft wat er op een bepaalde dag in de stad zoal te doen is.
En natuurlijk wil ik middels bozinbeeld echt Bergs nieuws brengen. Nieuws voor en door Bergenaren.
In allerlei media kunnen we landelijk en internationaal nieuws tot ons nemen. Echter, deze site is puur gericht op de regio Bergen op Zoom, natuurlijk met inbegrip van de randgemeenten.
Ik nodig dan ook iedereen uit om actief nieuws en berichten aan te leveren. Om je bedrijf of organisatie aan te melden, en om alle evenementen op te laten nemen in onze agenda. Denk dan aan open dagen, verkoopacties, optredens, audities en wat nog meer.
Neem contact met ons op en laat horen wat je denkt.
En noteer overal de site www.bozinbeeld.nl , DE site als je iets over Bergen op Zoom wilt weten.
Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden als ikzelf.
Groetjes

Sonn Franken