El Mundo de Carlita Mexicaans / Texaans Eetcafe

Contactpersoon: Ger & Carla
Straat: Beursplein 7
Postcode: 4611KD
Plaats: Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-234760
Website: El Mundo
Geopend:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Leuk en gezellig ingericht eetcafé tegenover het stadspaleis Het Markiezenhof

Leuk en gezellig ingericht eetcafé tegen over het stadspaleis Het Markiezenhof

El Mundo de Carlita is ontstaan uit een droom die Ger en Carla, de uitbaters, hadden. Ze wilden een plekje creëren, hun 'toko-tje' zoals ze zelf zeggen, dat mensen dat warme zomerse gevoel van op vakantie zijn meegeeft. Zo'n moment dat je onbezorgd, los van je dagelijkse beslommeringen, even echt lekker weg kan zijn. En dat gevoel begint al als je binnen stapt. Je voelt je als in een warm bad want de inrichting is een en al sfeer en warmte. De bediening versterkt dat gevoel nog een beetje, want zoals Ger zegt:"Ik denk dat het komt door de persoonlijke aandacht die we aan onze gasten geven. Ik loop zelf veel tussen de gasten en maak graag een praatje met ze. Ik herinner me ze ook, en klanten kunnen het waarderen als je een keer vraagt hoe het was met die vader of met dat werk. Carla en ik zijn ook echt ‘mensen-mensen." En dan komt het laatste ingrediënt; het eten zelf. We nodigen je graag uit om eens te komen proeven, want je smaakpapillen zullen feestelijk getrakteerd worden en de verscheidenheid is groot.

 

El Mundo ligt aan één van de mooiste pleintjes van Nederland. Het ligt recht tegenover het Markiezenhof, één van de mooiste geheel in tact zijnde stadspaleizen van Europa. Dat is al direct een binnenkomer in deze Bourgondische stad. Vlei je neer op het terras en geniet van elkaars gezelschap. En dreigt de honger je rust te verstoren dan bestel je gewoon één van de kleinere of grotere gerechten zodat je er weer tegenaan kunt. Vergeet even de tijd en geniet van dat Bourgondische leven waar Bergen op Zoom om bekend staat. El Mundo heeft alles om jou dat gevoel te geven.

 

Ger en Carla worden omgeven door muzikanten die graag terugkomen in deze warme omgeving. Met regelmaat organiseren ze dan ook 'Live' avonden waarbij muzikanten op de achtergrond voor een nog feestelijkere stemming zorgen. Het is niet voor niets dat klanten blijven terugkomen, want bij El Mundo krijg je dat warme gevoel van oprechte genegenheid waardoor je op herhaling wilt. Kom maar eens langs en proef die beleving.