Restaurant De Hemel Bevindt zich in het hart van Bourgondisch Bergen op Zoom, vlakbij Het Beursplein. Het is werkelijk een Hemelse ervaring om te genieten van één van de heerlijke gerechten van Chef Eddy. Onderdeel van het restaurant is Bed & Breakfast  'Van Harte'

Leuk en gezellig ingericht eetcafé tegenover het stadspaleis Het Markiezenhof

Beleef Bergen op Zoom op haar best zoals ze was in haar gloriedagen als Vestingstad. Dit knusse restaurant neemt U terug in de tijd en verwent U met heerlijke betaalbare gerechten.

The Old Bakery is een trendy en gezellig lunchrestaurantje in het centrum van Bergen op Zoom waar je heerlijk kunt lunchen. Onze specialiteit is de high tea. 

 

The Old Bakery is gevestigd in een oud pand aan de Bosstraat. 

Bistro Poncin is een echte Franse bistro in het Bourgondische Bergen op Zoom tegenover het mooiste stadskasteel van Nederland.

Dit is hét trefpunt voor jong en oud in het hart van Bergen op Zoom.

 

 

Theo en Karin van Oss zijn een ervaren goed echtpaar, die met vele jaren ervaring hun sporen hebben verdiend in en rondom Bergen op Zoom als horeca-ondernemers. Bij de start van De Hollandsche Tuyn, inmiddels 5 jaar geleden, zijn hun zoons Jeroen en Bjorn ook gaan meewerken in de zaak. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat De Hollandsche Tuyn inmiddels een begrip is in Bergen op Zoom. 

Het leven moet gevierd worden! Wij doen dat met gezelligheid, lekker eten en een heerlijk drankje. Grand Café Hotel de Bourgondiër is gezegend met mooi uitzicht over de Grote Markt in Bergen op Zoom. Persoonlijk contact met de gasten is voor ons vanzelfsprekend.

De Bourgondiër opende in 1998 zijn deuren en is sindsdien een bekende naam in Bergen op Zoom. Jimmy Devilee (oud-bediende) en Arie Overheul (oud-chefkok ) namen in 2012 vol levenslust het bedrijf over, na er jaren als personeel te hebben gewerkt.